Tilbake

easee – verdens smarteste elbillader

Bli ladeklar for fremtiden! Ferdig montert fra kr 14.995 inkl mva

*Betingelser 3,7kW Inntil 15 meter tilførsel
Overspenningsvern er allerede montert.

Hjemmelader for fremtiden

Easee hjemmeladestasjoner tar plass i fremtidens strømnett, der de fungerer som smarte strømventiler. De lader når det er billigst og justerer seg automatisk basert på belastning i strømnettet. Dette elsker strømselskapene, og gir deg billigere strøm. Du slipper også å kaste bort den verdifulle tiden din. Tid som du kan bruke på det du elsker mest; familien, jobben, eller hobbyen din.

Easee er miljøbevisst og bruker ikke mer av naturens ressurser enn det som er nødvendig, og er utviklet- og produsert i Norge.

Ta kontakt med oss her eller ring 51 68 57 00.

Full av kraft

Ladeboksen kan lade på både 1- og 3-fase og støtter lading opp til 22 kW. Den har en Type 2 standard ladekontakt.

Har du flere elbiler, så kan du koble opptil 3 stk ladebokser i serie. De vil da lastbalansere hverandre, slik at du hele tiden får maksimal ladestrøm.

Liten

Den er 69% mindre og lettere enn andre elbilladere, med lignende funksjonalitet. Den veier kun 1,5kg!

Dette betyr at vi sparer miljøet for minst 4 kilo kobber og plast per produserte lader.

Smart

Øk verdien på din easee ved å lade smart. Da lader du når strømmen er billigst, og du kommer alltid til en fulladet bil om morgenen.

– krever at du er strømkunde hos Tibber

20% lavere strømpris

Garantert!

Med en Easee laderobot får du tilgang på en banebrytende teknologi som lader elbilen din når strømprisene er lavest. Smartlader du med strøm gjennom Tibber, garanterer de at du oppnår 20% lavere pris på strømmen til bilen.

Få mer informasjon om hvordan du lader smart her.

Et fargerikt valg


Det er en selvfølge at ladeboksen er sikker og enkel å bruke. Du skal slippe å velge mellom tekniske spesifikasjoner – den tilpasser seg automatisk huset, elbilen og strømnettet ditt.

Likevel har du et viktig valg foran deg – skal laderen matche bilen eller huset? Klarer du ikke å velge tar det kun 15 sekunder å endre farge på ladeboksen din og du kan kjøpe et deksel av hver farge.


Like sikker, som den er smart

Med en Easee laderobot kan du være trygg på at ladingen foregår på en trygg måte. Kabel låses automatisk ved lading og den har innebygd type B jordfeilvern.

Ladeboksen vil trives like godt på utsiden av et hus som på innsiden av en garasje. Den er designet for å tåle det norske klimaet. Med andre ord, den tåler regn, kulde og varme.

Gratis befaring og uforpliktende tilbud.

Ta kontakt med oss her eller ring 51 68 57 00.