Tilbake

Hva er boligmappa?

På boligmappa.no finner du all offentlig informasjon om boligen din, dokumentert av kvalifiserte håndverkere.

Boligmappa er Norges største portal for verdiøkende boligdokumentasjon.

– Fordelen med en godt dokumentert bolig er at det kan bidra til å øke prisen når du skal selge, forteller daglig leder i Boligmappa, Erling Olaussen.

I tillegg til å finne informasjon om egen bolig, kan du som boligeier selv legge inn kvitteringer, bilder, notater og annen nyttig informasjon på siden. Du får også tilgang til en vedlikeholdskalender hvor du kan legge til utført vedlikehold.

Spør oss:

Din Elfag-elektriker kan overføre all dokumentasjon de har om elektrisk arbeid i boligen din til boligmappa.no, slik at du som kunde kan finne alle dokumenter registrert på din eiendom.

Gratis befaring og uforpliktende tilbud.

Ta kontakt med oss her eller ring 51 68 57 00.

Brukervennlig plattform

For å bruke Boligmappa logger du deg inn med BankID på nettsiden boligmappa.no. Deretter søker Boligmappa frem eiendommene som er registrert på deg, viser offentlig informasjon om boligen din samt dokumentasjon fra håndverkere.

Per i dag er det 1,2 million boligmapper aktivert over hele landet.

Boligmappa består av et personlig område hvor du kan laste opp alt av dokumenter og bilder, som vil følge boligen over tid. Det er også mulig å søke etter kvalifiserte håndverkere i ditt nærområde. Mer enn 3600 kontrollerte håndverker-bedrifter er tilknyttet Boligmappa, slik at du enkelt kan finne en profesjonell leverandør i nærheten.

Registreres på boligeier

Informasjonen som er tilgjengelig på Boligmappa.no vil være tilgjengelig for boligens registrerte eier. Det er altså den nye eieren som overtar Boligmappa fra boligen du selger, mens du automatisk overtar Boligmappa som følger med boligen du kjøper. Jo mer informasjon på Boligmappa, jo bedre – god oversikt over boligens servicehistorikk gir økt trygghet til alle parter.

Din Elfag-elektriker kan overføre all dokumentasjon de har om elektrisk arbeid i boligen din til boligmappa.no. På den måten kan du som kunde finne alle dokumenter registrert på din eiendom.

Boligmappa er eid av NHO-landsforeningen Nelfo (foreningen for EL-og IT-bedriftene i Norge), Rørentreprenørene Norge (Landsforeningen for rørleggerne), EFO (Elektroforeningen) og Ambita AS, som eies av Nærings- og fiskeridepartementet.

«Kun bedrifter med kvalifikasjonene i orden er en del av treffene du får opp i Boligmappa.»

Gratis befaring og uforpliktende tilbud.

Ta kontakt med oss her eller ring 51 68 57 00.