Tilbake

Schneider EVlink elbillader

Bli ladeklar for fremtiden! Hjemmelader ferdig montert fra kr 15.000,-

En stadig økende andel av bilparken i Norge er elektrisk. Behovet for bensinstasjoner er altså på vei ned, mens behovet for ladestastasjoner er økende. Og har du elektrisk bil kan du også lade hjemme!

Vegglader har mange fordeler

Skal du lade hjemme er det svært fordelaktig å gjøre det med en dedikert vegglader. Hvis du benytter vanlig stikkontakt til fast lading hjemme, kreves det uansett en egen kurs sikret med jordfeilbryter type B. Det er dessuten ikke tillatt med mer enn 10 A sikring, noe som betyr at ladeeffekten maksimalt blir 2,2 kW og ladetiden lang!

For øvrig anbefaler ikke Norsk Elektronisk Komité (NEK) bruk av vanlige stikkontakter, selv hvis man har korrekt vern installert. Dette fordi vanlige stikkontakter ikke er beregnet for langvarig belastning over 10 A. Det vil etter kort tid kunne oppstå problemer med mekanisk slitasje, varmegang og i verste tilfelle brann. Vær og vind vil dessuten kunne ha negativ innvirkning.

Type image caption here (optional)

Dynamisk energistyring med EVlink

EVlink-laderne fra Schneider Electric har et effektområde som strekker seg helt opp til 22 kW. I tillegg byr EVlink-laderne på dynamisk energistyring. Dette betyr at laderen automatisk tilpasser seg det totale energiforbruket til el-anlegget. Laderen fordeler på egenhånd tilstrekkelig effekt til normalforbruk som lys, varme og bruk av hvitevarer, mens øvrig effekt frigjøres til rask og sikker lading av bilen.

Full effekt uten økt nettleie

Det flotte med systemet er at det i de fleste tilfeller gjør etablering av ny og fordyrende infrastruktur som trafo eller inntakskabel unødvendig. Energiovervåkningen sørger for at du fortsatt lader raskt og trygt, og helt uten fare for overbelastning.

EVlink-laderne er kompatible med alle elbiler med type 1- og type 2-kontakter. De er også naturligvis låsbare og vandalsikre.

Vi utfører også Gratis befaring og utforpliktende tilbud.

Ta kontakt med oss i dag eller ring 51 68 57 00.